Windows XP SP3 Issues

Moderators: the_dude, Posters

Windows XP SP3 Issues

Postby QuiescentWonder » Thu Oct 02, 2008 10:34 pm

I took a standard Windows XP VLK SP2 image and integrated SP3, IE7, and WMP11. I set this ISO up in UDA1.4 and tried to boot but I ended up getting an error about how sisnet.sys was causing some problem in setup.c. So I went browsing around and found out that sisnet.sys was missing, downloaded it and managed to get it into the WINXP_SYS folder and now everything works fine. I found the file on Driver Guide in case anyone is wondering. I thought that this is probably a bug in UDA somewhere so I figured I would post it here and let you know.
QuiescentWonder
 
Posts: 1
Joined: Thu Oct 02, 2008 10:20 pm

Re: Windows XP SP3 Issues

Postby flatpack » Tue Feb 23, 2010 4:31 pm

thanks for update.
flatpack
 
Posts: 4
Joined: Mon Feb 22, 2010 1:02 pm

Re: Windows XP SP3 Issues

Postby odeon123 » Fri Aug 26, 2011 11:28 am

No you will get IE 8 pre installed with VLK version..
regards,
The Three Musketeers
odeon123
 
Posts: 5
Joined: Tue Aug 23, 2011 6:48 am

Re: Windows XP SP3 Issues

Postby lighting123 » Mon Aug 29, 2011 6:56 am

Even i had the same issues with Windows XP SP3. After going through this forum i found about this update. Thanks for the update. Please do keep up the good work in posting these kind of updates.
lighting123
 
Posts: 2
Joined: Mon Aug 29, 2011 6:46 am


Return to Windows Drivers

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron